RETOURNEREN

Heb je spulletjes besteld die te groot of juist te klein uitvallen of ze vallen gewoonweg niet in de smaak ;-)? Dan kan je deze natuurlijk retourneren of omruilen voor de juiste maat. Wij vinden natuurlijk dat je volledig tevreden moet zijn...

How to?

Vul het bijgeleverde retourformulier in en geef de reden van de retour aan. Eventuele ruilingen kunnen we dan direct voor je reserveren om zo te voorkomen dat het ondertussen uitverkocht raakt ;). We ontvangen het artikel in de originele verpakking, onbeschadigd en ongebruikt! Mocht je nog vragen hebben over het retourneren mag je altijd even bellen naar 06-27555222 of een e-mail sturen naar info@bonbonontheblock.com.

Ons adres is:
BonBonontheBlock 
vijverlaan 15  3062HH Rotterdam

De retourkosten nemen wij voor onze rekening ;-) 

Artikelen gekocht tijdens de uitverkoop kunnen geretourneerd worden binnen een week. Je ontvangt het aankoopbedrag zo snel mogelijk terug op je rekening, na het ontvangst van het retourpakket.

BonBonontheBlock behoudt zich het recht voor om retourzendingen die buiten de gestelde termijn zijn aangemeld of verstuurd, of kledingstukken die niet in dezelfde staat verkeren als waarin ze zijn verstuurd, te weigeren.