Heb je spulletjes besteld die te groot of juist te klein uitvallen of vallen ze gewoonweg niet in de smaak? Dan kan je deze natuurlijk retourneren of omruilen voor de juiste maat. Wij vinden natuurlijk dat je volledig tevreden moet zijn.

Stuur binnen een week een e-mail naar info@bonbonontheblock.com, onder vermelding van het ordernummer, en graag ook de reden van de retour. Eventuele ruilingen kunnen we dan direct voor je reserveren om zo te voorkomen dat het ondertussen uitverkocht raakt ;). We sturen je dan een retourformulier op en daarmee kun je het pakketje retour sturen. Let op, zonder dit retourformulier kunnen wij niet garanderen dat je retour juist verwerkt wordt dus vul deze volledig in. We ontvangen het artikel graag in de originele verpakking, ongewassen, onbeschadigd en ongebruikt!

De verzendkosten voor het retour sturen van een artikel zijn voor uw eigen rekening, mits wij een fout gemaakt hebben, dan vergoeden wij alles. Bij een ruiling zenden wij u het nieuwe artikel toe, de nieuwe verzendkosten zijn voor BonBon On The Block. U ontvangt het aankoopbedrag terug op uw rekening, na het ontvangst van het retourpakket. Items gekocht tijdens de uitverkoop vanaf 60% kunnen niet geretourneerd worden. 

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat BonBon On The Block niet aansprakelijk is voor het beschadigen en/of zoekraken van retour gestuurde artikelen. Vraag daarom bij het postkantoor altijd om een verzendbewijs en bewaar deze totdat de refund van jouw retouritems correct verwerkt is. Dit is namelijk jouw bewijs van retournering.

Natuurlijk mag je ook je pakketje komen brengen bij ons op kantoor. Kost niks en is nog gezellig ook! Bel van tevoren even, dan zorgen we dat we niet nét de deur uit zijn.

BonBon On The Block behoudt zich het recht voor om retourzendingen die buiten de gestelde termijn zijn aangemeld of verstuurd, of kledingstukken die niet in dezelfde staat verkeren als waarin ze zijn verstuurd, te weigeren.